Dessert

8,00

 

Panna cotta van witte chocolade met gemarineerde meloen en ‘Granny Smith’-ijs

 

Aardbeien Romanoff met aardbeienijs

 

Gepocheerde perzik met amandelcrème, citrussabayon en perzikijs

 

Yoghurtbavaroise met rood-fruitcompote en limoensorbet

 

Dame blanche  € 6,50

Kaasplankje + 3.50

 

Lekker bij het dessert

(6,00 per glas)

Alvear Pedro Ximénez 1927 Dulce Viejo

De wijn rijpt gedurende vijf jaar in een ‘solera’ die in 1927 is gestart. In dit systeem wordt wijn van zeer verschillende oogstjaren met elkaar gemengd. Een zoete wijn met een intens donkere kleur. Een volle neus met tonen van pruimen en chocolade en op de tong rijk en geconcentreerd fruit en een bijna oneindige afdronk. Geweldig in combinatie met fruit of desserts met noten. Ook heerlijk in combinatie met blauwe kaas.

 

 

Elysium ‘Black Muscat’, Californië

Een bijzondere rode dessertwijn van de onbekende Black Muscat-druif. In de geur een hint van rozen en in de smaak een overvloed aan rood zomerfruit met een aangenaam zoet en mooie zuren. Drink deze rode dessertwijn in combinatie met chocoladedesserts of desserts op basis van vruchten.

 

 

Pacherenc du Vic-Bilh ‘Saint Albert’

Deze witte dessertwijn heeft een vol aroma van gekonfijt wit fruit zoals appel en peer. Een brede evenwichtige smaak van fruit met een licht zuurtje aan het eind en een heerlijke, lange afdronk. Heerlijk bij desserts met vanille, ijsgerechten en gebak.

 

Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Online Reserveren