Hoofdgerechten

 

Truffelrisotto met Grana Padano en rucola

17,75 hele portie / 12,75 halve portie

 

Quiche met pastinaak, zongedroogde tomaat en cashewnoten

17,75 hele portie / 12,75 halve portie

 

Heilbot met gamba’s, risotto met dille, pompoen en olie met gepofte sjalot

22,50 hele portie / 15,75 halve portie

 

Roodbaars met gebakken gnocchi, auberginecompote, geroosterde pastinaak en tomatensaus met basilicum en knoflook

21,00 hele portie / 14,75 halve portie

 

Dutch Angus ribeye, 250 gram van de grill met salade, aardappelmousseline en een knoflook-sjalottenjus

28,50

 

Sukade van Black Angus met een posteleinstamppot, anijspaddenstoelen en braadjus

18,50 hele portie / 13,25 halve portie

 

Gegrilde kalfsentrecote met geroosterde rode biet, gele biet in zoetzuur, gekonfijte aardappel en grove mosterdsaus

21,50 hele portie / 15,00 halve portie

 

Hertenbiefstuk met mousseline met tamme kastanje, gebakken spruiten, oesterzwammen en saus van morille

 22,50 hele portie / 15,75 halve portie

 

 

Laat uw gerechten begeleiden door een glas bijpassende wijn!

Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link