Hoofdgerechten

 

Risotto prima vera , gefrituurde sjalot en een salade van tomaat en linzen

17,75 hele portie / 12,75 halve portie

 

Gebakken kabeljauw met romige gnocchi, doperwt, knolselderij en dressing met

knoflook, peterselie en citroen

19,50 hele portie / 13,25 halve portie

 

Gegrilde zalm met linzen, aardappelmousseline en saus van mini-trostomaat

21,75 hele portie / 15,50 halve portie

 

            Gebakken parelhoen met kruidenbulgur, geroosterde bospeen en saus met oregano

18,50 hele portie / 16,25 halve portie

 

250 gram ribeye van het Dutch Angus rund met bearnaisesaus,

Roseval aardappel en salade

28,50

 

Gegrilde kalfsbiefstuk met puree van bataat, haricots verts en geroosterde bloemkool met

een romige saus van Dijon mosterd

19,75 hele portie / 13,25 halve portie

 

‘Surf & turf’ ½ tournedos en 2 king prawns

met risotto prima vera en antiboise

24,50

Per king prawn 4,50 supplement

Alleen halve tournedos 17,25

 

“Salade Riche”

Maaltijdsalade van geschroeide tonijn, gerookte zalm, coquille en gamba

€ 17,75

(supplement €5,- Hollandse garnalen)

 

Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Online Reserveren