Lunchkaart

Soepen

 
Runderbouillon

 

4,50
Mosterdsoep met gerookte zalm

 

5,50
Tomatensoep met crème fraîche

 

5,00
   

Broodjes 

 
keuze uit wit of bruin brood

 

 
Carpaccio met Reypenaer VSOP, kappertjes, pijnboompitten en dressing van balsamico

 

10,50
Gerookte ribeye, rode uiencompote met balsamico

 

9,50
Pastrami van Black Angus met hangop van geitenyoghurt

 

8,50
Gerookte zalm met kappertjes, rode ui en crème fraîche

 

9,50
Tonijnsalade met rode ui en kappertjes

 

8,50
Gegrilde groenten en humus 7,50
   

Salades

 
Gegrilde kipfilet met ansjovisdressing, little gem en Grana Padano

 

13,50
Huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaat, kappertjes en rode ui

 

13,50
Geitenkaas met avocado en gerookte amandel
 
13,50
   

 Uitsmijters

Bestaande uit 3 eieren en 2 boterhammen, keuze uit wit of bruin  brood

6,50

Zelf samen te stellen. Per item rekenen wij 1 Euro.

Keuze uit;  jonge kaas, Reypenaer VSOP, ham, gerookte ribeye en spek

 

Omelet

(keuze uit wit of bruin brood)

 
Boeren omelet, eventueel vegetarisch

 

8,50
Gerookte zalm en bieslook

 

8,50
   

Klassiekers

 
Twee ambachtelijke kroketten van Oma Bob’s met brood

 

8,50
12-Uurtje: soep naar keuze (runderbouillon, tomatensoep of mosterdsoep) en drie boterhammen belegd met een gebakken ei, kaas en een kroket

 

10,50
Hamburger op een Italiaanse bol met een gebakken ei,

Provolone, friet en salade

 

12,50
Kipsaté met atjar, kroepoek en satésaus

 

14,50
Combinatie van gerookte botervis, gerookte zalm en tonijn salade met kreeftenmayonaise

 

14,50
   

Voorgerechten

 
Geschroeide tonijn geserveerd met groene curry-ijs, venkel zoet zuur en gel van sojasaus

 

14,50
Spinata Romano met Roquefort, aardbeien, rucola en balsamicostroop

 

10,50
Coppa di Parma met ceviche van coquille, watermeloen en dressing van framboos en vanille

 

12,50
   

Hoofdgerechten

 
Gebakken kabeljauw met romige gnocchi, doperwt, knolselderij en dressing van knoflook, peterselie en citroen

 

 19,50
Gebakken parelhoen met kruidenbulgur, geroosterde bospeen en saus van oregano

 

 18,50
 Gegrilde kalfsbiefstuk met puree van bataat, haricot verts, geroosterde bloemkool en romige saus van Dijon mosterd

 

 19,75

Desserts

 

Dame Blanche

 

 6,50
Yoghurtbavarois met compote van roodfruit en limoensorbet

 

 8, –
Aardbeien Romanoff met aardbeiensorbet

 

 8, –

Lunchmenu

2 Of 3-gangen lunchmenu

Hierbij heeft u de keuze uit de volgende voor –en hoofdgerechten en eventueel het nagerecht

2-gangen € 25,50 / 3-gangen € 31,50

 

 

 

Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Online Reserveren