Lunchkaart

Soepen

 
Runderbouillon

 

4,50
Mosterdsoep – gerookte zalm

 

5,50
Tomatensoep – crème fraîche

 

5,00
   

Broodjes 

 
keuze uit wit of bruin brood

 

 
Carpaccio – Reypenaer – kappertjes – pijnboompitten – truffelmayonaise

 

10,50
Tonijnsalade – gekookt ei – kappertjes – tomaat      

 

9,50
Ossenworst – cornichon – savoramosterd               

 

8,50
Gerookte zalm – kappertjes – rode ui – mierikswortelcrème

 

10,50
Avocado – baba ganoush – krokante ui  

 

7,50
Brie – radijs – mango 8,50
   

Salades

 
Thai beef – taugé – bosui – koriander – rode peper-sojadressing

 

14,50
Gamba – mango – venkel – kerriedressing

 

16,50
Feta – tomaat – avocado –  paddenstoelen
 
12,50
   

 Uitsmijters

Bestaande uit 3 eieren en 2 boterhammen, keuze uit wit of bruin  brood

6,50

Zelf samen te stellen. Per item rekenen wij 1 Euro.

Keuze uit;  jonge kaas, Reypenaer VSOP, ham en spek

 
 

Klassiekers

 
 Twee ambachtelijke kroketten van Oma Bob’s met brood

 

8,50
Black Angus burger – cheddar – augurk – gebakken ei – friet

 

14,50
Ribeye – Dutch Angus- 250 gram – salade – friet  

 

28,00
12-Uurtje: soep naar keuze (runderbouillon, tomatensoep of mosterdsoep) en drie boterhammen belegd met een gebakken ei, kaas en een kroket

 

10,50
Rumpsteak – gegrild – brood – gebakken uien – jus        

 

18,50
Hollandse garnalen – cocktailsaus – gem sla 

 

18,50
Risotto – truffel – grana padano – rucola       

 

14,50
   

Voorgerechten

 
Dungesneden runderstaartstuk met een salade van tabouleh, granaatappel en harissamayonaise

 

10,50
Marbré van gerookte eendenborst en eendenlever met balsamicostroop, pompoentoffee en zoetzuur van venkel

 

14,50
 

Gegrilde zwaardvis met ingelegde wortel, chips van truffelaardappel en mayonaise van vadouvan 

11,50
   

Hoofdgerechten

 
 

Roodbaars met gebakken gnocchi, auberginecompote,geroosterde pastinaak en tomatensaus met basilicum en knoflook

 

 21,00
Gegrilde kalfsentrecote met geroosterde rode biet, gele biet in zoetzuur, gekonfijte aardappel en grove mosterdsaus

 

 21,50
Quiche met pastinaak, zongedroogde tomaat en cashewnoten

 

 17,75

Desserts

 

Dame Blanche

 

 6,50
Bosbessen-citroenmuffin met hangop en citroenijs

 

 8, –
 

Huisgemaakte apfelstrudel met kaneelsaus en vanille-ijs 

 

 8, –

Lunchmenu

2 Of 3-gangen lunchmenu

Hierbij heeft u de keuze uit de volgende voor –en hoofdgerechten en eventueel het nagerecht

2-gangen € 25,50 / 3-gangen € 31,50

 

 

 

Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link