Voorgerechten

Voorgerechten

 

Auberginecurry met kikkererwten, naanbrood met koriander en mangochutney

8,50 hele portie; tevens als hoofdgerecht te bestellen 17,75

 

Panna cotta van maïs met krokantje van bladerdeeg met piment d’Espelette

8,50 hele portie / 6,25 halve portie

 

 Geschroeide tonijn geserveerd met ijs van groene curry, venkel zoetzuur en gel van sojasaus

14,50 hele portie / 10,50 halve portie

 

Hollandse garnalen geserveerd met buikspek, avocado en bloemkoolmousse

12,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Spianata romana met roquefort, aardbeien, rucola en balsamicostroop

10,50 hele portie / 7,25 halve portie

 

Coppa di Parma met ceviche van coquille, watermeloen en dressing van framboos en vanille

12,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Carpaccio “klassiek”, zongedroogde tomaat, kappertjes, pijnboompitten en geraspte

 Reypenaer met balsamicodressing

11,50 hele portie / 9,25 halve portie

 

 

Soepen

 

Gazpacho met avocadocrème (supplement €5,- Hollandse garnalen)

7,50 hele portie / 5,75 halve portie

 

Kreeftenbouillon

8,50 hele portie / 5,75 halve portie

 

 

Tussengerechten

 

Eventueel als warm voorgerecht te bestellen, supplement 3,00

 

Gepocheerde coquille, bloemkoolvelouté en hazelnoot

 11,50

 

Gegrilde bavette met risotto en zongedroogde tomaat geserveerd met een dressing van

citroen, knoflook en peterselie

10,50


Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Online Reserveren