Voorgerechten

Empanadas met een vulling van kidneybonen, mais en tomaat geserveerd met een avocado-relish

8,50 hele portie tevens als hoofdgerecht te bestellen 17,75

 

Couscoussalade met olijf, avocado en feta

8,50 hele portie / 6,25 halve portie

 

Marbré van gerookte eendenborst en eendenlever met balsamicostroop, pompoentoffee en

 zoetzuur van venkel

14,50 hele portie / 10,50 halve portie

 

Dungesneden runderstaartstuk met een salade van tabouleh, granaatappel en harissamayonaise

10,50 hele portie / 7,50 halve portie

 

Gegrilde zwaardvis met ingelegde wortel, chips van truffelaardappel en mayonaise van vadouvan

11,50 hele portie / 7,25 halve portie

 

Tonijntartaar met oestersaus, radijs, avocado-relish en tuille van sesam

14,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Carpaccio van hert met een salade van rauwe venkel en sinaasappel en honing-sherrydressing

12,50 hele portie / 9,25 halve portie

 

Warme voorgerechten

 

Gemarineerde gamba’s en gefrituurde inktvis met gekonfijte aardappel en paprikagel

 11,50 hele portie / 8,50 halve portie

 

Gepekelde eendenborst op een tarte tatin van ui geserveerd met portjus

11,00 hele portie / 8,25 halve portie

 

 

 

Soepen

 

Linzensoep met gedroogde worst met peper

7,50 hele portie / 5,75 halve portie

 

Clam chowder

8,50 hele portie / 5,75 halve portie


 


Onze Openingstijden

Openingstijden

Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur.

Lunch

Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link