3-gangen lunch kerst
55
per persoon
Voorgerecht
Hertencarpaccio - gedroogde appel - roodlof - hazelnoot - stroop van appel
of
Gemarineerde zalm - rode biet - sinaasappel - dille crème
Hoofdgerecht
Ossenhaas - pompoenpuree - gekarameliseerde knoflookjus - gele en rode biet
of
Zeebaarsfilet - saffraan beurre blanc - bimi - schorseneerchips
Dessert
Kersen en chocolade - amandelrumble - frisse hangop - yoghurtijs
of
Kaasplankje - vijgenbrood - vruchtencompote
3-gangen lunch vegetarisch
45
per persoon
Voorgerecht
Burrata – gemarineerde biet – tijm – doperwtencress – gedroogde appel
Hoofdgerecht
Quiche geitenkaas - rode uiencompote - spinazie - walnoten
Dessert
Kersen en chocolade - amandelrumble - frisse hangop - yoghurtijs
of
Kaasplankje - vijgenbrood - vruchtencompote