Kerstdiner
75
per persoon
amuse
voorgerecht
Hertencarpaccio – gedroogde appel – roodlof – hazelnoot – stroop van appel
tussen
Gemarineerde zalm - rode biet – sinaasappel – dille crème
Soep
Wildbouillon – paddenstoelen - kruiden
Hoofdgerecht
Ossenhaas – pompoenpuree – gekarameliseerde knoflookjus – gele en rode biet
of
Zeebaarsfilet – saffraan beurre blanc – bimi – schorseneerchips
Dessert
Kersen en chocolade – amandelcrumble – frisse hangop – yoghurtijs
of
Kaasplank – vijgenbrood – vruchtencompote
Vegetarisch kerstdiner
65
per persoon
amuse
voorgerecht
Burrata – gemarineerde biet – tijm – doperwtencress – gedroogde appel
tussen
Paddenstoelenrisotto – Parmezaanschuim – verse truffel – rucola
Soep
Linzensoep – kruidenolie
Hoofdgerecht
Quiche geitenkaas - rode uiencompote - spinazie - walnoten
Dessert
Kersen en chocolade – amandelcrumble – frisse hangop – yoghurtijs
of
Kaasplank – vijgenbrood – vruchtencompote