Food at home

Yes we are doing it again!

Het lekkerste
eten bij je thuis!

Food at home take-aWAY

Daar gaan we nog een keer!  Ook deze keer hebben we weer een heerlijk menu en thuisboxen voor u samengesteld, zodat u een stukje Eemlust in huis kunt halen. Met natuurlijk de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Als u uw bestelling doorgeeft, spreken wij een tijd af wanneer u deze kunt komen ophalen.

Bezorgen doen wij woensdag, donderdag en zondag van 17:00 tot 20:00. Vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 21:00.  Bezorgkosten zijn €3,50 binnen Baarn (buiten Baarn in overleg.) Minimaal bestedingsbedrag is €16,50 (dit geldt niet voor de boxen) 

Bestellen kan via 035-5414387 (bellen) of 06-27241635 (whatsapp).

Food at home thuisboxen

Nu nog meer gemak bij Eemlust! Je kunt nu online boxen bij ons bestellen en gelijk afrekenen in onze eigen webshop. Hoe handig! We hebben onder andere een heerlijke kerstbox, borrelbox en hightea box voor je samengesteld.

Kerst
De kerstboxen zijn te bestellen t/m 18 december. Je kunt een gewenste tijd aangeven wanneer je deze kerstbox wilt komen ophalen.

De andere thuisboxen zijn ieder moment online te bestellen. Minimaal 48 uur voor de gewenste datum. Dan zorgt de keuken ervoor dat het klaar staat zodat jij het op de afgesproken tijd kunt komen ophalen.

WhatsApp Image 2022-01-11 at 9.48.20 AM

JOB ALERT!

Medewerker bediening

Zoek je een vaste baan waar je gewaardeerd wordt? Dan is deze baan voor jou! Of je op zoek bent naar een baan met mogelijkheden om te groeien, of juist een baan waar je op je plek bent, bij ons zit je goed.