Dessert

 

 

Dame blanche

 

Mascarpone mousse – aardbeien – lange vingers – chocolade sorbet

 

Yoghurtbavarois – frambozengelei – citroen-crèmeux – eiwitschuim – yoghurtijs

 

Chocolade-noten reep – vanille ijs

 

Carrot cake – yoghurt-sinaasappelijs

 

 

8

 

 

 

 

 

Lekker bij het dessert

(6,50 per glas)

 

Alvear Pedro Ximénez 1927 Dulce Viejo

De wijn rijpt gedurende vijf jaar in een ‘solera’ die in 1927 is gestart. In dit systeem wordt wijn van zeer verschillende oogstjaren met elkaar gemengd. Een zoete wijn met een intens donkere kleur. Een volle neus met tonen van pruimen en chocolade en op de tong rijk en geconcentreerd fruit en een bijna oneindige afdronk. Geweldig in combinatie met fruit of desserts met noten. Ook heerlijk in combinatie met blauwe kaas.

 

 

Elysium ‘Black Muscat’, Californië

Een bijzondere rode dessertwijn van de onbekende Black Muscat-druif. In de geur een hint van rozen en in de smaak een overvloed aan rood zomerfruit met een aangenaam zoet en mooie zuren. Drink deze rode dessertwijn in combinatie met chocoladedesserts of desserts op basis van vruchten.

 

 

Pacherenc du Vic-Bilh ‘Saint Albert’

Deze witte dessertwijn heeft een vol aroma van gekonfijt wit fruit zoals appel en peer. Een brede evenwichtige smaak van fruit met een licht zuurtje aan het eind en een heerlijke, lange afdronk. Heerlijk bij desserts met vanille, ijsgerechten en gebak.

 

 

Onze Openingstijden

Openingstijden Wij zijn het hele jaar door geopend vanaf 10.00 uur voor de lunch is onze keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Voor het diner is onze keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link