Hoofdgerechten

 

Risotto – kastanjechampignons – Parmezaankrokant

 (vegetarisch)

14,50

 

Gegratineerde aubergine – bataatcrème – pesto

(vegetarisch)

16,50 hele portie / 11,50 halve portie

 

Zeebaars – pancetta – bulgur – dragon – romanesco – kreeftensaus

22,50 hele portie / 15,75 halve portie

 

Zalm – gepofte aubergine – bospeen – risotto – antiboise 

22,- hele portie / 15,50 halve portie

 

 Salade riche – maaltijdsalade – 2 soorten koude vis – 2 soorten warme vis

20,50

 

Wild zwijn medaillons – kastanjechampignons – spruiten – aardappel/spektaart – stoofpeer – cranberryjus

22,- hele portie / 15,50 halve portie

 

Herten combi – wang gekonfijt – biefstuk – spruiten – zuurkoolstrüdel – aardappel/spektaart – chocoladesaus

23,00 hele portie / 16,00 halve portie

 

Black Angus burger – sesambroodje – augurk – cheddar – friet

15,50

 

Dutch Angus – ribeye – 250 gram – salade – aardappels in schil – kruidenboter

28,00 hele portie / 19,50 halve portie

 

Dutch Angus – côte de boeuf – 600 gram – pastinaak – bataat – 2 sauzen

45,00 per 2 personen

 

Tournedos – MRIJ – 160 gram – psatinaak – risotto – honing-tijmsaus

25,50

 

Laat uw gerechten begeleiden door een glas bijpassende wijn!

Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link