Hoofdgerechten

 

Curry – pompoen – citroenrijst – raita – naan

 (vegetarisch)

16,50 hele portie / 9,50 halve portie

 

Paprika – gevuld – risotto – notengehakt – paddenstoelen

(vegetarisch)

14,50

 

Zalm – risotto – rode biet – schorseneren – sherry-beurre blanc

22,- hele portie / 15,50 halve portie

 

Schelvis – orzo – gele tomaat – prei – venkel-peterselieolie 

18,50 hele portie / 13,25 halve portie

 

 Salade riche – maaltijdsalade – 2 soorten koude vis – 2 soorten warme vis

20,50

 

Ganzenborst – witlof – tomatenmuffin – sinaasappel-rozemarijnjus

21,- hele portie / 14,75 halve portie

 

Ribeye Dutch Angus 250 – pont neuf – ratatouille- knoflookjus

28,00

 

Tournedos – kastanjechampignon – pompoen – mousseline – gepofte knoflook-laurierjus

26,50

 

Burger Black Angus – bacon – augurk – cheddar – sesambun – pont neuf

15,50

 

Hertenbiefstuk – rodekoolstrudel – spruiten – cèpesjus

24,50 hele portie / 17,25 halve portie

 

Wild zwijn – sukade – polenta – rode biet – spruiten – mangosaus

22,50 hele portie / 15,50 halve portie

 

Laat uw gerechten begeleiden door een glas bijpassende wijn!

Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link