Hoofdgerechten

 

Hoofdgerechten

 

Truffel risotto – gepocheerd ei – rucola – Grana Padano

 (vegetarisch)

14.5

 

Quiche – spinazie – zon gedroogde tomaat – groene asperge – postelein salade

(vegetarisch)

17.5 hele portie / 12.5 halve portie

 

Zeebaars – knolselderij – doperwt – venkel risotto – chimichurri

24 hele portie / 16.5 halve portie

 

Zalm – groene asperge – mosterd-puree – geroosterde rode biet – saus met zongedroogde tomaat

22 hele portie / 15.5 halve portie

 

Salade Riche maaltijdsalade – 2 warme vis – 2 koude vis

20.5

 

Bavette – geroosterde biet – polenta – courgette – knoflook jus

22.5 hele portie / 15.5 halve portie

 

Eendenborst  – bataat/postelein stamppot – groene asperge – balsamico jus

21 hele portie / 14.5 halve portie

 

Black Angus-burger – sesam bun – augurk – cheddar – friet

15

 

Dutch Angus-ribeye – 250 gram – kruidenboter – salade – kriel in schil

29.5

 

Dutch Angus Côte de boeuf – 600 gram – courgette – aubergine – knoflook-jus – chimichurri

2 personen 49

 

Tournedos – 160 gram – knolselderij – doperwten – mosterd puree – romige laurier saus

27.5

 

Laat uw gerechten begeleiden door een glas bijpassende wijn!

Onze Openingstijden

Openingstijden Wij zijn het hele jaar door geopend vanaf 10.00 uur voor de lunch is onze keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Voor het diner is onze keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link