Voorgerechten

Watermeloen – feta – komkommer – 

 (vegetarisch)

8,50 hele portie / 6.25 halve portie 

 

Burrata – croutons  – tomaat – salsa – basilicum

 (vegetarisch)

11,50 hele portie / 8,25 halve portie

Supp Gandaham 5,- / halve portie 2,50 

 

Beef tataki – rettich – Oosters – gefrituurde ui

12,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Steak tartaar – truffel – mayonaise – cornichons – Amsterdams’s ui – zuurdesem

13,50 tevens als hoofdgerecht te bestllen voor 22,50

 

Zalm – rauw – gemarineerd – komkommer – tzatziki

12,00 hele portie / 8,5 0halve portie

 

“Vitello” – tonijn – kalf – kappers – zontomaat

14,50 hele portie / 10,25 halve portie

 

Samenstelling van diverse voorgerechten vanaf 2 pers. te bestellen 16,50 p.p.

 

Warme Voorgerechten

 

Eendenborst – hoisinsaus – Oosterse groenten – flensjes

12,50 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 8.75

 

Coquille – balsamico – vanille-olie – aardbeien

14,50 hele portie, tevens als tussengerechte te bestellen voor 10,25

 

 

Soepen

 

Linzensoep Dahl

7,50 hele portie / 5,75 halve portie

 

Kreeftensoep – Hollandse garnalen – cognac-schuim

9,50 hele portie / 6,75 halve portie

 

 

 


Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link