Voorgerechten

Curry – pompoen – citroenrijst – raita – naan 

 (vegetarisch)

9,50  

 

Burrata – croutons  – ingelegde tomaat 

 (vegetarisch)

11,50 hele portie / 8,25 halve portie

Supp Gandaham 5,- / halve portie 2,50 

 

Entrecote – teriyaki – kimchi – lotuswortel – lycheechutney

12,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Steak tartaar – truffel – mayonaise – cornichons – Amsterdams’s ui – zuurdesem

13,50

 

Hert – carpaccio – hazelnoot – roodlof – balsamico

13,00 hele portie / 9,25 halve portie

 

Eendenlever – terrine – rode kool – kiwi

12,50 hele portie  / 8,75 halve portie

 

Zalm – rauw – gemarineerd – pastramikruiden – pastinaak

12,00 hele portie / 8,50 halve portie

 

Schelvis – ceviche – bloemkoolcouscous – zoetzuur – komkommer

10,50 hele portie / 7,75 halve portie

 

Samenstelling van diverse voorgerechten vanaf 2 pers. te bestellen 16,50 p.p.

 

Warme Voorgerechten

 

Buikspek – afgelakt – linzen – chorizojus

8,50 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 6,25

 

Coquille – pompoen – komijn – beurre blanc

14,50 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 10,25

 

 

Soepen

 

Gevogelte – bouillon – steranijs – sinaasappel

9,50 hele portie / 6,25 halve portie

 

Eekhoorntjesbrood – crèmesoep – cognac

8,50 hele portie / 6,25 halve portie

 

 

 


Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link