Voorgerechten

Voorgerechten

 

Gado-gado – spitskool – haricot verts – eitje – cashewnoten – pinda-dressing

(vegetarisch)

10 hele portie / 7 halve portie

 

Burrata – komkommer – gebakken – zoet zuur – ijs

 (vegetarisch)

12 hele portie / 8.5 halve portie

Supplement Coppa di Parma 4 / halve portie 2

 

Coppa di Parma – aardbeien – balsamico – gorgonzola – rucola

13 hele portie / 9.5 halve portie

 

Caesar-salade – kippendij – gem sla – gepocheerd ei – Parmezaanse kaas

11.5 hele portie / 8 halve portie

 

Beef tataki – dressing – taugé – paprika – wakame  

12 hele portie / 8.5 halve portie

 

Tonijn – avocado crème – filo-deeg-krokant – kruiden sla – groene asperge

16.5 hele portie / 11.5 halve portie

 

Garnalencocktail – Hollandse garnalen – cocktailsaus

15 hele portie / 10.5 halve portie

 

 

 

Warme Voorgerechten

Eendenborst – oosterse groenten – hoi-sin-saus

12.5 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 8.5

 

Zeewolf  – venkel risotto – groene asperge – antiboise

12.5 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 8.5

 

 

Soepen

Kreeftensoep

10.5 hele portie / 7.5 halve portie

 

Courgette soep – Hollandse garnaal – crème fraîche

8.5 hele portie / 6 halve portie

 

 

 

 

 


Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link