Voorgerechten

Avocado – quinoa – granaatappel – rozijn 

 (vegetarisch)

10,50 hele portie / 7,50 halve portie  

 

Burrata – komkommer – 3 bereidingen (zoetzuur – gebakken  – ijs) 

 (vegetarisch)

12,00 hele portie / 8,50 halve portie

Supp Gandaham 5,- / halve portie 2,50 

 

Hert – terrine – gerookte reeham – appelstroop – rode kool – gedroogde appel

12,50 hele portie / 8,75 halve portie

 

Steak tartaar – croutons – truffelmayonaise

13,50 / 19,50 hoofdgerecht

 

Gandaham – savora mosterd – quinoa – rozijn – granaatappel

11,50 hele portie / 8,00 halve portie

 

Krab & Coquille – salade & seviche – Granny Smith – crème fraiche – sjalot

16,50 hele portie  / 12,00 halve portie

 

Tonijn – sesam – gember – Vietnamese loempia

15,00 hele portie / 11,00 halve portie

 .

 

Warme Voorgerechten

 

Eendenborst – za’tar – biet – zoetzuur – hazelnoot

12,50 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 8,75

 

Coquille – pastinaak – aubergine – antiboise

15,00 hele portie, tevens als tussengerecht te bestellen voor 10,50

 

 

Soepen

 

Kreeftensoep – coquille – Hollandse garnaal

9,50 hele portie / 6,75 halve portie

 

Tom ka kai – kip – kokos – koriander

8,50 hele portie / 5,75 halve portie

 

 

 


Onze Openingstijden

Openingstijden Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur. Lunch Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Diner Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Theatermenu  €24,50

Bekijk het menu
close-link