Shared dining

Alles wordt beter als je er samen van geniet!

Shared Dining Diner Box (€44,50 p.p.)
Onze restaurantervaring, bij jou thuis!
 
Met dit concept krijg je een volledig verzorgd thuisdiner. Je kan zorgeloos genieten van dit 3-gangenmenu, want wij hebben al het werk al voor je gedaan. Je hoeft niet meer te koken, de voor- en nagerechten zijn al helemaal af. Het hoofdgerecht komen we warm bij je bezorgen.
 
 
Hoe werkt het?
Het voor- en nagerecht zijn ‘to share’. Je krijgt verschillende kleine gerechten om samen van te proeven. Het hoofdgerecht mag ieder voor zich bepalen. Hier is een keuze uit 3 gerechten. De keuzes geef je van te voren door bij het bestellen van de box.
 
We komen vervolgens twee keer bezorgen. De eerste keer komen we met het voor- en nagerecht. Deze gerechten zijn al helemaal klaar, maar je kan ze ook nog bewaren in de koelkast. Je kan dan gaan tafelen wanneer jij wil en op je eigen tempo. Voor de hoofdgerechten bel je naar het restaurant, we zijn dan met 30-40 minuten bij je. De hoofdgerechten worden warm bezorgd.
 
Om de avond af te maken hebben we nog een leuke playlist samengesteld. Verder zit er een QR-code op het meegeleverde menukaartje die je kan scannen. Via deze code kom je bij filmpjes met een persoonlijke uitleg over de gerechten. We leveren de gerechten op hoogwaardige disposables waar je van kan eten, we gebruiken zo veel mogelijk duurzame materialen. Je zou de gerechten ook zelf nog op servies kunnen leggen als je dit prettiger vindt.
 
Ben je nieuwsgierig naar de verschillende gerechten? Hier vind je het volledige menu.

MOEDERDAG ONTBIJT €22,50

Kids €9,50

Extra's

video's

FAQ

De prijs voor de box is € 44,50 p.p. en is te bestellen vanaf 2 personen.

Deze kunnen worden afgehaald bij Restaurant Eemlust. Hier kan je vanaf 10.30 – 20.00 uur terecht. 

Dat kan! We bezorgen deze dan op het door jou gewenste adres tussen 16.00 – 18.00 uur.

De bestellingen ontvangen we het liefste voor 15.30 uur voor dezelfde dag. Je mag uiteraard ook verder vooruit bestellen.

Om te zorgen dat we op tijd bij jullie zijn en voldoende van alles klaar hebben staan vernemen we graag de keuzes bij het doorgeven van de bestelling. Wanneer de keuzes pas worden doorgegeven met het uitvragen van de hoofdgerechten, dan kunnen we niet garanderen dat we alles hebben en dat we binnen de gestelde tijd bij jullie zijn. Het kan dus wel, maar houd hier dan wel rekening mee.

Wensen doorgeven mag altijd, en zoals altijd zullen we onze uiterste best doen om hier aan te voldoen.

Met een allergie of dieetwensen houden we uiteraard rekening. We zullen hier met zorg mee omgaan en zorgen voor een smakelijke aanpassing van de gerechten waar nodig.

We bezorgen in ieder geval in Baarn, Soest, Eemnes, Lage Vuursche en Bunschoten – Spakenburg. Overige locaties doen we in overleg, Verder rijden gaat ten slotte ten koste van de kwaliteit van de hoofdgerechten.

Voor het bezorgen van de hoofdgerechten rijden we doordeweeks tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur

Bestellen kan door te bellen met 035 54 14387 of door een whatsapp bericht te sturen naar 06 2724 1635
Nee, de Baarnsche box is een samenwerking met onze collega’s van De Generaal, Lage Vuursche en Min Zeven en is alleen te bestellen voor het weekend van 12 december. Onze Shared dining box is 7 dagen per week te bestellen.
WhatsApp Image 2022-01-11 at 9.48.20 AM

JOB ALERT!

Medewerker bediening

Zoek je een vaste baan waar je gewaardeerd wordt? Dan is deze baan voor jou! Of je op zoek bent naar een baan met mogelijkheden om te groeien, of juist een baan waar je op je plek bent, bij ons zit je goed.