Ontdek onze menukaarten
- Borrel
- Lunch
- Diner
- Diner
Pre-dinner bites
Wasabi mayonaise
4.5Gemarineerde olijven - gerookte amandelen - balsamico stroop
15Bites
Plates
Landbrood - kruidenboter - tapenade - aioli
7.5Bitterballen - kaastengels - groenteloempia’s - chorizo kroketjes
14.5Selectie kazen van “De Alexanderhoeve” Baarn
12Reypenaer VSOP - gedroogde worst - steak tartaar - 4 bitterballen - tafelzuur
17.5Burrata - 4 chorizo kroketjes - papa neerga - olijven
19.5Poke bowl tonijn - loempia's - yuzudressing
19.5Aperitief
Clos amador - Spanje
5.5Deutz - Frankrijk
10.5Alcoholvrije - Frankrijk
4.5Witte port - tonic - citroen - munt
6.5Cocktails
G & T
Grapefruit
9.5komkommer - peper
11.5Mocktails
Sinaasappel
6.5Zoethout - sinaasappel
8.5Soepen
Gerookte zalm
7Bieslook
6Crème fraîche
6Uitsmijter5
Bestaande uit 3 eieren en 2 boterhammen, keuze uit wit of bruin. Beleg is naar eigen keuze samen te stellen.
Keuze uit; jonge kaas - Reypenaer VSOP - ham - katenspek + €2.00 per item
Broodjes
Rucola - tomaat - tijmmayonaise
9Tomatensalsa - pistache - balsamico
14Kaassaus - ingelegde rode ui - jalapeño peper
17Zalm - gepocheerd ei - spinazie - Hollandaisesaus
17Ham - gepocheerd ei - spinazie - Hollandaisesaus
15Rode ui - tomaat - gekookt ei - kappertjes
12Mosterd
9Cocktailsaus
15Cocktailsaus
10Salades
Vijgen - pijnboompitten
18Gegrilde groenten - walnoot - PX-stroop
18.5Twee warme vissoorten - twee koude vissoorten
24.5Grana Padano - croutons - tomaat - ei
13Poke Bowls
Komkommer - wakame - radijs - avocado - Nori crisp - wasabi noten - unagisaus
14Komkommer - wakame - radijs - avocado - Nori crisp - wasabi noten - unagisaus
16Komkommer - wakame - radijs - avocado - Nori crisp - wasabi noten - unagisaus
16Klassiekers
Soep naar keuze (wildbouillon, tomatensoep, mosterdsoep) - 3 boterhammen belegd met een gebakken ei, kaas en een kroket
14.5Cheddar - bacon - little gem - friet - barbecuesaus
18Friet - truffelmayonaise - eidooier
21Grana Padano - kappertjes - pijnboompitten - truffelmayonaise - zongedroogde tomaat - brood (keuze uit wit of bruin)
15Gerookte zalm - tonijnsalade - rivierkreeft
18.5Dinergerechten
Voorgerechten
Geroosterde tomaat - rode ui - krokant van Parmezaan
15Zeekraal - limoen - gedroogde ham
11.5Zoetzure radijs - choggia biet - mosterdzaad - dashicrème - sesam
13Vijgencompote - appel - hazelnoot
15Hoofdgerechten
Limoen-salie roomsaus - Parmezaan
20Venkel - zeekraal - beurre noisette - aardappelmousseline
28Pompoen - bospeen - aardappelmousseline - px stroop
27.5Bloemkoolcrème - bospeen - stoofpeer - bosbessensaus
25Desserts
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom
84 verschillende kazen - druivencompote - walnoot
13Pre-dinner bites
Frambozenazijn - sjalot
4.25st.Wasabimayonaise
6Gemarineerde olijven - gerookte amandelen - balsamicostroop
15Kerriemayonaise
7Vijgencompote
7Oesters 2 st. - Pata Negra - rendang kroketjes - groene curry-bloemkoolsoep - kleine steak tartaar
30Voorgerechten
hele | halve portie5
Geroosterde tomaat - rode ui - krokant van Parmezaan
15Carpaccio - bospaddestoelen - hazelnoot
10 | 7Zeekraal - limoen - gedroogde ham
12Vijgencompote - appel - hazelnoot
15 | 10.5Zoetzure radijs - choggia biet - mosterdzaad - dashicrème sesam
13 | 9Eidooier - truffelmayonaise - cornichon - crouton
17.5 | 12.5Pata Negra - blauwader kaas - PX-stroop
15Zoetzuur - kokos-muntdip
13.5Soepen
hele | halve portie
Gruyère
8 | 5.5Hoofdgerechten
hele | halve portie
Paprika - winterpeen - courgette - naanbrood
18.5Limoen-salie roomsaus - Parmezaan
20 | 14Zeekraal - venkel - beurre noisette - aardappelmousseline
28 | 19.5Couscousparels - winterpeen - courgette - currysaus
26.5 | 18.5Gemarineerde gamba - tournedos - pompoencrème - romanesco schuim van foie gras
34.5Pompoen - bospeen - aardappelmousseline - PX-saus
27.5 | 19.5Bloemkoolcrème - bospeen - stoofpeer - bosbessensaus
25 | 17.5Bospeen - romanesco - aardappelmousseline
75sides
Desserts
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom
8Bloedsinaasappelijs
8Vanille-ijs
84 verschillende kazen - druivencompote - walnoot
13Pre-dinner bites
Frambozenazijn - sjalot
4.25st.Wasabimayonaise
6Gemarineerde olijven - gerookte amandelen - balsamicostroop
15Kerriemayonaise
7Vijgencompote
7Oesters 2 st. - Pata Negra - rendang kroketjes - groene curry-bloemkoolsoep - kleine steak tartaar
30Voorgerechten
hele | halve portie5
Geroosterde tomaat - rode ui - krokant van Parmezaan
15Carpaccio - bospaddestoelen - hazelnoot
10 | 7Zeekraal - limoen - gedroogde ham
12Vijgencompote - appel - hazelnoot
15 | 10.5Zoetzure radijs - choggia biet - mosterdzaad - dashicrème sesam
13 | 9Eidooier - truffelmayonaise - cornichon - crouton
17.5 | 12.5Pata Negra - blauwader kaas - PX-stroop
15Zoetzuur - kokos-muntdip
13.5Soepen
hele | halve portie
Gruyère
8 | 5.5Hoofdgerechten
hele | halve portie
Paprika - winterpeen - courgette - naanbrood
18.5Limoen-salie roomsaus - Parmezaan
20 | 14Zeekraal - venkel - beurre noisette - aardappelmousseline
28 | 19.5Couscousparels - winterpeen - courgette - currysaus
26.5 | 18.5Gemarineerde gamba - tournedos - pompoencrème - romanesco schuim van foie gras
34.5Pompoen - bospeen - aardappelmousseline - PX-saus
27.5 | 19.5Bloemkoolcrème - bospeen - stoofpeer - bosbessensaus
25 | 17.5Bospeen - romanesco - aardappelmousseline
75sides
Desserts
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom
8Bloedsinaasappelijs
8Vanille-ijs
84 verschillende kazen - druivencompote - walnoot
13