Zakelijk

Op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke vergadering?

Bij Restaurant Eemlust bieden wij u verschillende mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. Van receptie tot private dining geheel op maat.

Recepties
Een gezellig samenzijn met collega’s, vrienden of familie. U kunt gebruik maken van statafels of zitplekken, of een combinatie van beide. Bij mooi weer kan de receptie ook deels buiten plaatsvinden.

Presentaties
Dankzij de beschikking over audiovisuele middelen (beamer en flipover) in de Eemkamer is deze ook zeer geschikt voor presentaties. Het is mogelijk om de ruimte verder geheel af te schermen.

Private dining
Wanneer u gebruik wenst te maken van een lunch of diner, uitsluitend met uw eigen gezelschap, dan bieden wij daarvoor onze Eemkamer. Een schitterende locatie voor elke gelegenheid.

Vergaderen
Voor een productieve meeting biedt de Eemkamer vele mogelijkheden. De indeling van de tafel kan eventueel ook in blok- of U-vorm. U kunt gebruik maken van de audiovisuele ondersteuning in de lichte en ruime serre.

Zakelijk arrangement aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wist u dat?

Wij naast ons restaurant ook beschikken over een partyschip? 
MPS De Amer is een geheel gerenoveerde salonboot met een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien.

Dit maakt MPS de Amer ideaal voor het vieren van verjaardagen, jubilea of het organiseren van bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Ook zijn er diverse bedrijfsuitjes te boeken. Nieuwsgierig geworden?

Wilt u graag eerst zelf onze locatie zien en uw wensen persoonlijk bespreken?

Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.